Marie Hagelskjær

Jeg tilbyder...

Forældresamtaler

Supervision

Psykologiske undersøgelser for kommuner


Mine specialer og erfaringer

Jeg er en ambitiøs, engageret psykolog, der brænder for at understøtte menneskelig udvikling og levere høj kvalitet i alle mine opgaver.

 

Jeg har en bred vifte af erfaringer som psykolog, hvor jeg har arbejdet med rådgivning, supervision, forskning og formidling. I forbindelse med min ph.d. fra Københavns universitet forskede jeg i sammenhængen mellem udvikling og traume, særligt på det børnekliniske område. I PPR har jeg arbejdet med undersøgelser og understøttelse af pædagoger og lærere i deres arbejde med at øge børns trivsel.

 

For fagpersoner: Jeg har en solid erfaring indenfor anbringelsesområdet, hvor jeg gennem en årrække har undervist og superviseret fagpersoner i relationsarbejdet med udsatte børn og unge. Jeg har desuden udviklet undervisning og workshops for kommuner og fungeret som underviser på VIA, Rigspolitiets videre- og efteruddannelse, Aalborg Universitet mm.

 

Mine uddannelser

Jeg blev uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2012 og i 2017 opnåede jeg en ph.d.-grad fra Københavns Universitet i et forskningsprojekt vedrørende udredning af vold og seksuelle overgreb mod børn. I 2021 blev jeg autoriseret af Dansk Psykolognævn og er undervejs til at blive specialist i klinisk børnepsykologi.