PsykologCenter Aarhus


 

Sådan er vi

Psykolog Center Aarhus blev grundlagt i 2020 af psykolog Jeppe Budde ud fra visionen om at skabe et psykologfællesskab, som fremmer kreativitet, faglig udvikling og arbejdsglæde.
Et hus med synergi, kollegial sparring og et højt fagligt niveau. Psykolog Center Aarhus er sat i verden for at levere psykologydelser, hvor mennesker støttes til at finde udviklingsbaner, som bringer dem i kontakt med det, der giver dem værdi, og hvor man kan finde støtte til at udvikle sig som et ansvarligt menneske, der indgår i givende relationer.

Psykolog Center Aarhus er unikt tiltag inden for psykologklinikker. Vi er modsat mange andre i branchen ikke selvstændige psykologer med eget firma, som har slået sig ned på samme adresse. Vi er kollegaer i et udviklende fællesskab bestående af stærke psykologprofiler med forskellige faglige vinkler. Internt i huset har vi stor glæde af vores kollegiale fællesskab, hvor vi trækker på hinandens faglige kompetencer og sparrer med hinanden for at sikre en konstant høj kvalitet i de samtaler, gruppeforløb, supervision og undervisning, vi tilbyder. Du vil dog kun møde en af os, når du kommer til din samtale – med undtagelse af gruppeforløb, hvor vi er to behandlere, som arbejder sammen.
Uanset hvem af os, du går hos, bliver du mødt med et humanistisk menneskesyn i et åbent, omsorgsfuldt, ærligt og nærværende rum. Vi giver plads til dig, støtter dig og hjælper dig med at se løsninger på dine udfordringer. Vi er ikke bange for at stille de svære spørgsmål, og vi har de menneskelige og faglige styrker, der skal til for at holde fast i det væsentlige.

Psykolog Center Aarhus ligger ved Aarhus havn, tæt på Letbanens stop på Østbanetorvet.
Er du i bil, er der parkering lige foran døren.


 

Tidsbestilling


Gennem nærvær og tillid i vores samtaler ved individuel terapi, vil vi hjælpe dig med at genfinde glæden.Vi tilbyder individuel terapi til alle aldersgrupper, både voksne og unge.


Bestil en tid Det praktiske