Studenterterapi 

PsykologCenter Aarhus tilbyder Studenterterapi

PsykologCenter Aarhus tilbyder terapi hos psykologistuderende, der har en bachelor i psykologi og nu læser på den sidste del af uddannelsen, hvorfor de snart er færdiguddannede psykologer.

Studenterterapeuterne er i færd med at dygtiggøre sig i at bedrive terapi og tilbyder derfor samtaler til nedsat pris.

For at kvalitetssikre vores arbejde i PsykologCenter Aarhus modtager vores studenterterapeuter løbende supervision og de enkelte forløb følges tæt af en af de erfarne og autoriserede psykologer i huset. I forbindelse hermed er det dog ikke alle problematikker, udfordringer eller vanskeligheder, vi vurderer, er egnet til behandling hos vores studenterterapeuter; Studenterterapeuterne vil som regel varetage samtaler med fokus på lettere til moderate problematikker.

Hvad koster samtaler med en studenterterapeut?

De forskellige priser for samtaler hos en studenterterapeut er:

  • Individuel session á 50 minutter: 400 kr
  • Parsession á 60 minutter: 600 kr

Kan jeg få tilskud ved samtaler med en studenterterapeut?

Desværre er det ikke en mulighed at få tilskud til samtalerne med vores studenterterapeuter


Kontakt os idag

Julia

Sekretær

60 66 30 88


Kontakt vores sekretær, Julia, som hjælper med at finde den rigtige psykolog til dig. Julia kan også hjælpe dig med at afklare eventuelle spørgsmål vedrørende psykoterapi i Psykolog Center Aarhus.
  • Tusind tak, for et professionelt og meget nærværende stykke arbejdet med den psykologiske undersøgelse – Jeg er overbevist om, at det har været givtigt for forældrene at det har været Jer, der har foretaget undersøgelserne af dem, og jeg har en klar fornemmelse af, at de har følt sig trygge og i gode hænder hos jer. Så tak for jer, og for jeres samarbejde – det har været en fornøjelse.
  • "Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd."  Når dette andet menneske oven i købet er sårbart og har bedt om hjælp, bliver sætningen ekstra vigtig. Jeppe forstår at skabe et, trygt hjerteligt rum, hvor jeg netop føler mig holdt, mens jeg betræder farefulde stier. Tak for det. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

  • Jeg har været igennem mange terapiforløb i både offentligt såvel som privat regi. Jeg kommer med en lang traumehistorie og har ofte oplevet, at der har været alt for stort fokus på mine problematikker, fremfor mine ressourcer. Jeppe er en af de (få) behandlere, hvor jeg føler mig set for den, jeg dybest set er. Den positive relationelle erfaring har uvurderlig betydning for mig -  også længe efter vores forløb sluttede.
  • Som psykoterapeut med spirituel og kropsterapeutisk baggrund var det vigtigt for mig at finde et menneske, som kunne se og favne hele mig. Jeppe skaber virkelig et rum, der er nærværende, ufordømmende og udforskende. Jeppe hjælper mig med at opnå indsigter og erfare - ikke kun med hovedet - men også med kroppen.
  • Da min partner og jeg startede parterapi hos Jeppe, var det ikke med de største forhåbninger for vores forhold, for vi synes allerede vi havde prøvet meget. Jeppe hjalp os dog hurtigt til at se, hvordan vores mønstre kom i spil, og hvordan vi helt konkret kunne kommunikere på en anden måde, end vi var vant til. 2 børn og mange år senere bruger vi stadig den viden og erfaring vi fik med os fra vores parterapi hos Jeppe.
  • Som psykoterapeut og underviser på en psykoterapeutisk uddannelse, har det været essentielt for mig at finde en supervisor, som havde en bred erfaring og god formidlingsevne, så jeg kunne få hjælp til både faglige såvel som personlige udfordringer i forhold alle de forskellige aspekter, der findes i mit arbejde. Jeg er mere end tilfreds med den supervision, jeg får fra Jeppe.
  • Alle ved PsykologCenter Aarhus er topprofessionelle og nogle fantastiske mennesker!

 

TidsbestillingBestil en tid Det praktiske