Nicolai Sørensen

Autoriseret Psykolog

Individuel terapi til børn, unge og voksne, forældreterapi og rådgivning og parterapi.E-mail

nicolai.sorensen@psykologcenteraarhus.dk


Telefon

22 97 80 80

Mine specialer og erfaringer

Jeg er af den opfattelse. at alle mennesker i perioder i deres liv kan have behov for hjælp til det, der er svært. Det er vigtigt for mig, at jeg i terapien tager udgangspunkt i dig, dine behov og udfordringer.

Jeg gør mig umage for, at vi sammen kan skabe et trygt og nysgerrigt rum, hvor vi kan undersøge de tanker, følelser og opfattelser som går i igen og som udfordrer dig i livet. Jeg tænker terapien som en proces, hvor vi forsøger at forstå og komme i kontakt med de svære følelser og tanker med henblik på bedre at kunne rumme dem og deraf handle anderledes og opleve øget selvaccept op trivsel.

Jeg er også optaget af dynamikker i relationer , samt hvordan du kan få øget trivsel i dine vigtige relationer. Det er jeg fordi, at vores vigtige relationer har stor betydning for vores livskvalitet. Når jeg laver terapi med børn, er det vigtigt for mig, at terapien bliver legende, så barnet er tilpas i rummet og at forældre også inddrages i behandlingen og deraf får hjælp til at støtte barnets trivsel.

 

 

 

Som udgangspunkt arbejder jeg med baggrund i en metode, som hedder mentaliseringsbaseret terapi, som kort fortalt retter fokus på at forstå og være nysgerrig på egne og andres indre tilstande. Dog har jeg også erfaring med kognitiv adfærdsterapi, acceptance and commitment therapy og emotionsfokuseret terapi og trækker gerne på den metode, som passer bedst til dig/jer.

Mine uddannelser

Jeg er uddannet psykolog ved Århus universitet i 2020 og autoriseret i 2024. Jeg er derudover i gang med en 2 - årig efteruddannelse i mentaliseringsbaseret terapi fokuseret på børn, unge og familier.

Jeg tilbyder psykologisk hjælp indenfor områderne:

  • Tusind tak, for et professionelt og meget nærværende stykke arbejdet med den psykologiske undersøgelse – Jeg er overbevist om, at det har været givtigt for forældrene at det har været Jer, der har foretaget undersøgelserne af dem, og jeg har en klar fornemmelse af, at de har følt sig trygge og i gode hænder hos jer. Så tak for jer, og for jeres samarbejde – det har været en fornøjelse.
  • "Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd."  Når dette andet menneske oven i købet er sårbart og har bedt om hjælp, bliver sætningen ekstra vigtig. Jeppe forstår at skabe et, trygt hjerteligt rum, hvor jeg netop føler mig holdt, mens jeg betræder farefulde stier. Tak for det. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

  • Jeg har været igennem mange terapiforløb i både offentligt såvel som privat regi. Jeg kommer med en lang traumehistorie og har ofte oplevet, at der har været alt for stort fokus på mine problematikker, fremfor mine ressourcer. Jeppe er en af de (få) behandlere, hvor jeg føler mig set for den, jeg dybest set er. Den positive relationelle erfaring har uvurderlig betydning for mig -  også længe efter vores forløb sluttede.
  • Som psykoterapeut med spirituel og kropsterapeutisk baggrund var det vigtigt for mig at finde et menneske, som kunne se og favne hele mig. Jeppe skaber virkelig et rum, der er nærværende, ufordømmende og udforskende. Jeppe hjælper mig med at opnå indsigter og erfare - ikke kun med hovedet - men også med kroppen.
  • Da min partner og jeg startede parterapi hos Jeppe, var det ikke med de største forhåbninger for vores forhold, for vi synes allerede vi havde prøvet meget. Jeppe hjalp os dog hurtigt til at se, hvordan vores mønstre kom i spil, og hvordan vi helt konkret kunne kommunikere på en anden måde, end vi var vant til. 2 børn og mange år senere bruger vi stadig den viden og erfaring vi fik med os fra vores parterapi hos Jeppe.
  • Som psykoterapeut og underviser på en psykoterapeutisk uddannelse, har det været essentielt for mig at finde en supervisor, som havde en bred erfaring og god formidlingsevne, så jeg kunne få hjælp til både faglige såvel som personlige udfordringer i forhold alle de forskellige aspekter, der findes i mit arbejde. Jeg er mere end tilfreds med den supervision, jeg får fra Jeppe.
  • Alle ved PsykologCenter Aarhus er topprofessionelle og nogle fantastiske mennesker!