Par-tjekEt sundhedstjek af jeres parforhold: To samtaler der plejer og udvikler jeres parforhold

 

Par-tjek i Aarhus centrum

Par-tjek er et veldokumenteret redskab til at vedligeholde og udvikle jeres parforhold på den lange bane. Det virker ved hjælp af forskningsbaserede teknikker og to samtaler med konkret vejledning hos en professionel Par-tjek vejleder.

Mange mennesker tænker forebyggende og vedligeholdende, når de f.eks. tager bilen til serviceeftersyn eller går til sundhedstjek hos tandlægen. Men hvordan vedligeholder I jeres parforhold? Ud fra samme logik som tandlægetjek er Par-tjek netop designet til at:

1) Vedligeholde et sundt parforhold,

2) Afdække begyndende problemer i parforholdet, inden de vokser sig store,

3) Igangsætte en tidlig indsats overfor eventuelle udfordringer i parforholdet.

Par-tjek er også et oplagt tilbud til jer, der ønsker konkret vejledning om jeres parforhold, men er i tvivl om, hvorvidt parterapi er det rigtige for jer.

Illustration af Jacob Hesselvig Fredsøe

Et Par-tjek består af nedenstående pakke:

Et Par-tjek begynder med, at I hver især svarer på et forskningsbaseret, online spørgeskema om jeres parforhold og personlige helbred.

Derefter mødes I to gange med en vejleder, som guider jer til en bedre forståelse af jeres specifikke styrker og udfordringer som par.

Til sidst får I en personlig ”tilstandsrapport” af jeres parforhold, som er skræddersyet til jer, så I får den feedback, viden og inspiration, som er mest relevant for jeres aktuelle situation.


Pris for Par-tjek, der inkluderer online spørgeskema, 2 x 1,5 times samtale og en par-rapport: 3.600 kr. i alt.

Hos PsykologCenter Aarhus varetages Par-tjek af psykolog, Astrid Bjørn Leth-Nissen, som er certificeret Par-tjek vejleder og tidligere har forsket i netop Par-tjek på Aarhus Universitet.

Kontakt os idag

Julia

Sekretær

60 66 30 88


Kontakt vores sekretær, Julia, som hjælper jer og besvarer evt. spørgsmål.

Et Par-tjek kan give jer:

 • Et overblik over tilstanden af forskellige områder af jeres parforhold. Helt konkret afdækker vi jeres tilfredshed med jeres venskab, tillid, forpligtelse, kommunikation, forsoning, sexliv og evt. forældresamarbejde.
 • Større opmærksomhed på jeres unikke styrker som par
 • En fælles forståelse af jeres konkrete problemstilling, hvor begge partneres perspektiv belyses og valideres
 • Inspiration til jeres videre arbejde med jeres parforhold på egen hånd

Baggrund for Par-tjek konceptet

Par-tjek konceptet er oprindeligt udviklet af professor James Cordova og hans kollegaer fra Clark University, USA.

Par-tjek blev bragt til Danmark i 2014 af psykologer og forskere fra Aarhus Universitet og Center for Familieudvikling.

Flere videnskabelige studier i USA og Danmark har fundet en god effekt af Par-tjek på parforholdssundheden.

Det vil sige, at par oplevede større tilfredshed med parforholdet, mere følelsesmæssig intimitet og kontakt, større accept af hinanden og bedre kommunikation.

 • Tusind tak, for et professionelt og meget nærværende stykke arbejdet med den psykologiske undersøgelse – Jeg er overbevist om, at det har været givtigt for forældrene at det har været Jer der har foretaget undersøgelserne af dem, og jeg har en klar fornemmelse af, at de har følt sig trygge og i gode hænder hos jer. Så tak for jer, og for jeres samarbejde – det har været en fornøjelse.
 • "Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd."  Når dette andet menneske oven i købet er sårbart og har bedt om hjælp, bliver sætningen ekstra vigtig. Jeppe forstår at skabe et, trygt hjerteligt rum, hvor jeg netop føler mig holdt, mens jeg betræder farefulde stier. Tak for det. Jeg giver mine varmeste anbefalinger

 • Jeg har været igennem mange terapiforløb i både offentligt såvel som privat regi. Jeg kommer med en lang traumehistorie og har ofte oplevet at der har været alt for stort fokus på mine problematikker fremfor mine ressourcer. Jeppe er en af de (få) behandlere, hvor jeg føler mig set for den jeg dybest set er. Den positive relationelle erfaring har uvurderlig betydning for mig -  også længe efter vores forløb sluttede.
 • Som psykoterapeut med spirituel og kropsterapeutisk baggrund var det vigtigt for mig at finde et menneske som kunne se og favne hele mig. Jeppe skaber virkelig et rum, der er nærværende, ufordømmende og udforskende. Jeppe hjælper mig med at opnå indsigter og erfare - ikke kun med hovedet - men også med kroppen.
 • Da min partner og jeg startede parterapi hos Jeppe, var det ikke med de største forhåbninger for vores forhold, for vi synes allerede vi havde prøvet meget. Jeppe hjalp os dog hurtigt til at se hvordan vores mønstre kom i spil og hvordan vi helt konkret kunne kommunikere på en anden måde end vi var vant til. 2 børn og mange år senere bruger vi stadig den viden og erfaring vi fik med os fra vores parterapi hos Jeppe.
 • Som psykoterapeut og underviser på en psykoterapeutisk uddannelse, har det været essentielt for mig at finde en supervisor, som havde en bred erfaring og god formidlingsevne, så jeg kunne få hjælp til både faglige såvel som personlige udfordringer i forhold alle de forskellige aspekter, der findes i mit arbejde. Jeg er mere end tilfreds med den supervision jeg får fra Jeppe.
 • Alle ved PsykologCenter Aarhus er topprofessionelle og nogle fantastiske mennesker!

 

Tidsbestilling


Kontakt Astrid for at aftale en tid.


Kontakt Astrid Det praktiske