Jeppe Budde

PsykologE-mail

Jeppe.Budde@psykologcenteraarhus.dk

Telefon

2623 2890

Mine specialer og erfaringer

Jeg har siden 1998 arbejdet med at støtte mennesker i at håndtere de udfordringer, livet byder dem. Særligt er jeg optaget af at arbejde med forældreskab og parforhold, og har gennem årene hjulpet mange par og forældre med at finde vej i familielivet.

Jeg har i mange år undervist fagfolk inden for børne- og familieområdet, herunder var jeg i en årrække tilknyttet Center for Mentalisering.

Aktuelt er jeg fast underviser i Danmark og Grønland for Systemisk Institut for Familieterapi, ligesom jeg sammen med den københavnske psykolog Anne Blom Corlin driver Refleksivt Forum, hvor vi arbejder med at udvikle og implementere strukturerede, forskningsbaserede metoder til vurdering og udvikling af forældres mentalisering af deres børn.


Mine uddannelser

I 2005 blev jeg færdig som cand.psych fra Københavns Universitet. Jeg er autoriseret af Dansk Psykolognævn, og i 2019 blev jeg af Psykologforeningen godkendt som specialist i psykoterapi med voksne. Jeg har en lang række efter- og videreuddannelser, herunder en 4-årig psykoterapeutuddannelse fra Sensetik Instituttet.


Siden jeg i 2005 som nyuddannet psykolog blev ansat på en døgninstitution, har jeg høstet værdifuld erfaring med arbejdet inden for børne- og familieområdet.

Erfaring, som, kombineret med min akademiske skoling og omfattende efter- og videreuddannelse, har givet mig et solidt grundlag for at supervisere pædagoger, socialrådgivere, psykologer og andet socialfagligt personale.

Jeg har gennem de seneste 10 år superviseret i mange forskellige organisatoriske sammenhænge, herunder kommunale indsatser, Familieretshuset, Socialtilsynene og Børnehus Midt, samt private aktører som Dialog mod Vold og Antistalking Danmark.

Dette har øget min forståelse for de komplekse organisatoriske sammenhænge hjælpen til børn og familier finder sted i, og givet et sikkert ståsted for som supervisor at hjælpe fagfolk med at hjælpe dem.

Jeg tilbyder psykologisk hjælp
indenfor områderne:

 • Et par i midten af 20'erne uden børn

  1) hvad I synes, I fik ud af par-tjek  Vi følte i den grad at selvom par-tjek ikke foregik over mange sessioner, fik vi stadig en dybdegående “analyse” af og forståelse for vores forhold. Især de blinde vinkler vi ikke var opmærksomme på, som var roden til konflikter i parforholdet. Derudover, en forståelse for hvordan vi som individer hver især kan arbejde på individuelle udfordringer, som kan gavne det fælles forhold.

  2) Om I vil anbefale det til andre par (og hvorfor).  Vi vil i den grad anbefale andre par at få et par-tjek, da det er en konstruktiv, informativ og øjenåbnende måde at forstå sig selv og parforholdet på. Det dybdegående spørgeskema stiller spørgsmål der sætter tanker og refleksioner i gang og endnu vigtigere viser et spændende slutresultat som benyttes i sessionerne. Det skaber et godt overblik hvem du og din partner er, og hvordan i komplementerer hinanden og er forskellige. Det mener vi har været essentiel viden for at kunne udvikle og forbedre vores forhold.
 • Et par i starten af 30'erne med to små børn

  “Par-tjek har bl.a. fået os til at indse, hvor stærke vi er sammen når vi er et team. Vi har fået sat fokus på vores problemområder, ved at få åbnet op og taget de svære snakke i et forum hvor vi begge har følt os hørt, som har været trygt og rart. Det er blevet nemmere at kommunikere og vi har fået redskaber til hvordan vi bedre kan tage hånd om vores udfordringer på en god måde. Vi vil anbefale Par-tjek til alle par som både er nysgerrige på parforholds styrker og ressourcer samt bekymringer og udfordringer. Vi anbefaler det til par som ønsker at styrke og vedligeholde forholdet, og som er motiveret for at samarbejde og styrke deres relation”.
 • Tusind tak, for et professionelt og meget nærværende stykke arbejdet med den psykologiske undersøgelse – Jeg er overbevist om, at det har været givtigt for forældrene at det har været Jer der har foretaget undersøgelserne af dem, og jeg har en klar fornemmelse af, at de har følt sig trygge og i gode hænder hos jer. Så tak for jer, og for jeres samarbejde – det har været en fornøjelse.
 • "Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd."  Når dette andet menneske oven i købet er sårbart og har bedt om hjælp, bliver sætningen ekstra vigtig. Jeppe forstår at skabe et, trygt hjerteligt rum, hvor jeg netop føler mig holdt, mens jeg betræder farefulde stier. Tak for det. Jeg giver mine varmeste anbefalinger

 • Jeg har været igennem mange terapiforløb i både offentligt såvel som privat regi. Jeg kommer med en lang traumehistorie og har ofte oplevet at der har været alt for stort fokus på mine problematikker fremfor mine ressourcer. Jeppe er en af de (få) behandlere, hvor jeg føler mig set for den jeg dybest set er. Den positive relationelle erfaring har uvurderlig betydning for mig -  også længe efter vores forløb sluttede.
 • Som psykoterapeut med spirituel og kropsterapeutisk baggrund var det vigtigt for mig at finde et menneske som kunne se og favne hele mig. Jeppe skaber virkelig et rum, der er nærværende, ufordømmende og udforskende. Jeppe hjælper mig med at opnå indsigter og erfare - ikke kun med hovedet - men også med kroppen.
 • Da min partner og jeg startede parterapi hos Jeppe, var det ikke med de største forhåbninger for vores forhold, for vi synes allerede vi havde prøvet meget. Jeppe hjalp os dog hurtigt til at se hvordan vores mønstre kom i spil og hvordan vi helt konkret kunne kommunikere på en anden måde end vi var vant til. 2 børn og mange år senere bruger vi stadig den viden og erfaring vi fik med os fra vores parterapi hos Jeppe.
 • Som psykoterapeut og underviser på en psykoterapeutisk uddannelse, har det været essentielt for mig at finde en supervisor, som havde en bred erfaring og god formidlingsevne, så jeg kunne få hjælp til både faglige såvel som personlige udfordringer i forhold alle de forskellige aspekter, der findes i mit arbejde. Jeg er mere end tilfreds med den supervision jeg får fra Jeppe.
 • Alle ved PsykologCenter Aarhus er topprofessionelle og nogle fantastiske mennesker!