Individuel TerapiVi tilbyder psykoterapi i Aarhus til unge og voksne

 

Årsager til individuel terapi

Der kan være mange grunde til, at du overvejer at gå i psykoterapi.

En pludselig eller voldsom begivenhed kan udløse behovet for at tale med en psykolog.

Der kan også være ting, som bygger sig op over tid, og som er for vanskelige at håndtere på egen hånd.

Nedenfor kan du se nogle af de udfordringer, vi hjælper både unge og voksne med her i Psykolog Center Aarhus.

Her kan terapi hos en psykolog gøre en forskel:

 • Symptomer på stress, angst eller depression
 • Livskrise ved skilsmisse, tab, sorg o.l.
 • Reaktioner ved graviditet og fødsel
 • Usikkerhed på identitet og selvværd
 • Fastlåste mønstre i forhold til dig selv, dine nærmeste eller dit arbejde

Individuel samtale: 1.100,00 kr. / 50 min. - 1.650,00 kr. / 75 min.


Kontakt os idag

Julia

Sekretær

60 66 30 88


Kontakt vores sekretær, Julia, som hjælper med at finde den rigtige psykolog til dig. Julia kan også hjælpe dig med at afklare eventuelle spørgsmål vedrørende psykoterapi i Psykolog Center Aarhus.

Terapi Aarhus

Forudsætningen for at få hjælp, som gør en forskel for dig, er, at du går i psykoterapi hos en psykolog, som du føler dig tryg ved.

En psykolog, som hjælper dig med at komme i kontakt med dine tanker, følelser og værdier.

Din psykolog stiller sig lyttende og nærværende til rådighed for dig i terapisamtalen, for at hjælpe dig med at finde veje til trivsel i dit liv.

Individuel terapi

Tilpasset dine behov

Med udgangspunkt i dine problemstillinger og forventninger kan vi tilpasse individuel terapi til netop dig.

Din psykolog vil vurdere hvordan dit forløb med individuelterapi skal forløbe, ligesom din psykolog også vurderer fra gang til gang, hvor der er fremskridt, samt hvad der skal arbejdes mere med.

Efter en indledende samtale, vil din psykolog sammen med dig lægge en plan for dit videre forløb.

Hos PsykologCenter Aarhus er du i trygge hænder, og vi har mange års erfaring med individuel terapi og psykoterapi. Uanset årsagen til hvorfor du søger individuel terapi vil vi hjælpe dig godt videre i dit liv.

 • Tusind tak, for et professionelt og meget nærværende stykke arbejdet med den psykologiske undersøgelse – Jeg er overbevist om, at det har været givtigt for forældrene at det har været Jer, der har foretaget undersøgelserne af dem, og jeg har en klar fornemmelse af, at de har følt sig trygge og i gode hænder hos jer. Så tak for jer, og for jeres samarbejde – det har været en fornøjelse.
 • "Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd."  Når dette andet menneske oven i købet er sårbart og har bedt om hjælp, bliver sætningen ekstra vigtig. Jeppe forstår at skabe et, trygt hjerteligt rum, hvor jeg netop føler mig holdt, mens jeg betræder farefulde stier. Tak for det. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

 • Jeg har været igennem mange terapiforløb i både offentligt såvel som privat regi. Jeg kommer med en lang traumehistorie og har ofte oplevet, at der har været alt for stort fokus på mine problematikker, fremfor mine ressourcer. Jeppe er en af de (få) behandlere, hvor jeg føler mig set for den, jeg dybest set er. Den positive relationelle erfaring har uvurderlig betydning for mig -  også længe efter vores forløb sluttede.
 • Som psykoterapeut med spirituel og kropsterapeutisk baggrund var det vigtigt for mig at finde et menneske, som kunne se og favne hele mig. Jeppe skaber virkelig et rum, der er nærværende, ufordømmende og udforskende. Jeppe hjælper mig med at opnå indsigter og erfare - ikke kun med hovedet - men også med kroppen.
 • Da min partner og jeg startede parterapi hos Jeppe, var det ikke med de største forhåbninger for vores forhold, for vi synes allerede vi havde prøvet meget. Jeppe hjalp os dog hurtigt til at se, hvordan vores mønstre kom i spil, og hvordan vi helt konkret kunne kommunikere på en anden måde, end vi var vant til. 2 børn og mange år senere bruger vi stadig den viden og erfaring vi fik med os fra vores parterapi hos Jeppe.
 • Som psykoterapeut og underviser på en psykoterapeutisk uddannelse, har det været essentielt for mig at finde en supervisor, som havde en bred erfaring og god formidlingsevne, så jeg kunne få hjælp til både faglige såvel som personlige udfordringer i forhold alle de forskellige aspekter, der findes i mit arbejde. Jeg er mere end tilfreds med den supervision, jeg får fra Jeppe.
 • Alle ved PsykologCenter Aarhus er topprofessionelle og nogle fantastiske mennesker!

 

Tidsbestilling


Gennem nærvær og tillid i vores samtaler ved individuel terapi, vil vi hjælpe dig med at genfinde glæden.Vi tilbyder individuel terapi til alle aldersgrupper, både voksne og unge.


Bestil en tid Det praktiske