Theraplay®Vi tilbyder Theraplay® forløb til børn og deres betydningsfulde voksne

 

Legeterapi til børn og voksne

Theraplay er en form for legeterapi, der er baseret på det naturlige, sunde samspil mellem børn og betydningsfulde voksne.

Metoden egner sig særligt til børn mellem 1½ og 12 år, der har brug for at arbejde på en legende og fysisk aktiv måde i terapien, men kan også bruges til teenagere og voksne.

Theraplay retter sig særligt mod følelsesmæssige og sociale vanskeligheder samt adfærds- og udviklingsvanskeligheder.

I Theraplay tager vi udgangspunkt i barnets aktuelle følelsesmæssige udviklingsniveau for at kunne hjælpe barnet til en positiv udvikling mod at kunne fungere bedre i andre sociale sammenhænge.

Gennem forskellige lege og aktiviteter med barnet og den betydningsfulde voksne skabes et glædesfyldt samspil med nærvær, varme og sjov. På den måde kan vi:

 • Øve barnets evne til at håndtere stærke følelser og regulere sig selv
 • Styrke barnets tillid til sig selv og andre
 • Styrke barnets evne til at indgå i sociale relationer
 • Styrke relationen mellem barnet og den betydningsfulde voksne

Kontakt os idag

Julia

Sekretær

60 66 30 88


Kontakt gerne vores sekretær, Julia, som kan hjælpe jer med de spørgsmål I måtte have og sætte jer i forbindelse med en psykolog.

Theraplay til børn der er eller har været anbragt

Theraplay er velegnet til at skabe tilknytning og understøtte barnets relation til en forælder eller plejeforælder.

Metoden egner sig derfor til at styrke relationen mellem barn og forælder som led i en hjemgivelsesproces eller til at arbejde med barnets følelsesmæssige udvikling som støtte under en anbringelse.

 • Tusind tak, for et professionelt og meget nærværende stykke arbejdet med den psykologiske undersøgelse – Jeg er overbevist om, at det har været givtigt for forældrene at det har været Jer, der har foretaget undersøgelserne af dem, og jeg har en klar fornemmelse af, at de har følt sig trygge og i gode hænder hos jer. Så tak for jer, og for jeres samarbejde – det har været en fornøjelse.
 • "Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd."  Når dette andet menneske oven i købet er sårbart og har bedt om hjælp, bliver sætningen ekstra vigtig. Jeppe forstår at skabe et, trygt hjerteligt rum, hvor jeg netop føler mig holdt, mens jeg betræder farefulde stier. Tak for det. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

 • Jeg har været igennem mange terapiforløb i både offentligt såvel som privat regi. Jeg kommer med en lang traumehistorie og har ofte oplevet, at der har været alt for stort fokus på mine problematikker, fremfor mine ressourcer. Jeppe er en af de (få) behandlere, hvor jeg føler mig set for den, jeg dybest set er. Den positive relationelle erfaring har uvurderlig betydning for mig -  også længe efter vores forløb sluttede.
 • Som psykoterapeut med spirituel og kropsterapeutisk baggrund var det vigtigt for mig at finde et menneske, som kunne se og favne hele mig. Jeppe skaber virkelig et rum, der er nærværende, ufordømmende og udforskende. Jeppe hjælper mig med at opnå indsigter og erfare - ikke kun med hovedet - men også med kroppen.
 • Da min partner og jeg startede parterapi hos Jeppe, var det ikke med de største forhåbninger for vores forhold, for vi synes allerede vi havde prøvet meget. Jeppe hjalp os dog hurtigt til at se, hvordan vores mønstre kom i spil, og hvordan vi helt konkret kunne kommunikere på en anden måde, end vi var vant til. 2 børn og mange år senere bruger vi stadig den viden og erfaring vi fik med os fra vores parterapi hos Jeppe.
 • Som psykoterapeut og underviser på en psykoterapeutisk uddannelse, har det været essentielt for mig at finde en supervisor, som havde en bred erfaring og god formidlingsevne, så jeg kunne få hjælp til både faglige såvel som personlige udfordringer i forhold alle de forskellige aspekter, der findes i mit arbejde. Jeg er mere end tilfreds med den supervision, jeg får fra Jeppe.
 • Alle ved PsykologCenter Aarhus er topprofessionelle og nogle fantastiske mennesker!

 

Tidsbestilling


I sådanne tilfælde kan det være nødvendigt med et længere forløb, så kontakt os gerne for at drøfte opgaven.


Bestil en tid Det praktiske