Sanne Mogensen

Autoriseret psykolog

Certificeret Theraplay behandlerE-mail

sanne@psykologcenteraarhus.dk


Telefon

7190 2022

Mine specialer og erfaringer

Som psykolog er det vigtigste for mig at skabe en god kontakt og et trygt rum for dem, der kommer til mig.

At give folk oplevelsen af at være i gode hænder, og at vores samarbejde er meningsfuldt.

Når det gælder børn og unge, er det desuden vigtigt for mig at skabe et godt samarbejde med forældrene og inddrage dem på en måde, der sikrer den bedst mulige udvikling for barnet eller den unge.

Jeg har hele mit arbejdsliv beskæftiget mig med børn, unge og familier/plejefamilier, hvor der har været behov for hjælp til at understøtte trivsel og udvikling.

Jeg har særlig interesse for arbejdet med følelsesmæssige vanskeligheder, tilknytning og udviklingstraumer. Derfor har jeg uddannet mig i Theraplay, der retter sig mod den type problemer.

Tidligere har jeg været ansat i kommunalt regi i Familiecenter og PPR. Jeg har arbejdet 10 år i Skotland og er vant til at arbejde på engelsk.


Mine uddannelser

Jeg er uddannet fra Århus Universitet i 2003 og autoriseret af Dansk Psykolognævn. Derudover er jeg international certificeret Theraplay® behandler.

Jeg er ved at færdiggøre en to-årig efteruddannelse i Compassion Fokuseret Terapi med særlig fokus på børn og unge.

Jeg tilbyder psykologisk hjælp
indenfor områderne:

  • Tusind tak, for et professionelt og meget nærværende stykke arbejdet med den psykologiske undersøgelse – Jeg er overbevist om, at det har været givtigt for forældrene at det har været Jer der har foretaget undersøgelserne af dem, og jeg har en klar fornemmelse af, at de har følt sig trygge og i gode hænder hos jer. Så tak for jer, og for jeres samarbejde – det har været en fornøjelse.
  • "Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd."  Når dette andet menneske oven i købet er sårbart og har bedt om hjælp, bliver sætningen ekstra vigtig. Jeppe forstår at skabe et, trygt hjerteligt rum, hvor jeg netop føler mig holdt, mens jeg betræder farefulde stier. Tak for det. Jeg giver mine varmeste anbefalinger

  • Jeg har været igennem mange terapiforløb i både offentligt såvel som privat regi. Jeg kommer med en lang traumehistorie og har ofte oplevet at der har været alt for stort fokus på mine problematikker fremfor mine ressourcer. Jeppe er en af de (få) behandlere, hvor jeg føler mig set for den jeg dybest set er. Den positive relationelle erfaring har uvurderlig betydning for mig -  også længe efter vores forløb sluttede.
  • Som psykoterapeut med spirituel og kropsterapeutisk baggrund var det vigtigt for mig at finde et menneske som kunne se og favne hele mig. Jeppe skaber virkelig et rum, der er nærværende, ufordømmende og udforskende. Jeppe hjælper mig med at opnå indsigter og erfare - ikke kun med hovedet - men også med kroppen.
  • Da min partner og jeg startede parterapi hos Jeppe, var det ikke med de største forhåbninger for vores forhold, for vi synes allerede vi havde prøvet meget. Jeppe hjalp os dog hurtigt til at se hvordan vores mønstre kom i spil og hvordan vi helt konkret kunne kommunikere på en anden måde end vi var vant til. 2 børn og mange år senere bruger vi stadig den viden og erfaring vi fik med os fra vores parterapi hos Jeppe.
  • Som psykoterapeut og underviser på en psykoterapeutisk uddannelse, har det været essentielt for mig at finde en supervisor, som havde en bred erfaring og god formidlingsevne, så jeg kunne få hjælp til både faglige såvel som personlige udfordringer i forhold alle de forskellige aspekter, der findes i mit arbejde. Jeg er mere end tilfreds med den supervision jeg får fra Jeppe.
  • Alle ved PsykologCenter Aarhus er topprofessionelle og nogle fantastiske mennesker!