Maiken Jørgensen

Autoriseret psykolog

Certificeret Cool kids/Chilled behandlerE-mail

maiken.jorgensen@psykologcenteraarhus.dk


Telefon

6066 9180

Maiken er i øjeblikket på barsel, og hun vil derfor være fraværende i den kommende periode. Hun forventes at være tilbage foråret 2025.

Mine specialer og erfaringer

Det meningsgivende i mit arbejde er at understøtte børn, unge og familier med de udfordringer, som livet byder på og hjælpe dem til øget trivsel.

Jeg har en særlig interesse for og erfaring med det undersøgende arbejde ind i forældreskabet, som jeg ved er en sårbar størrelse, og som jeg behandler derefter.

Jeg har et relationelt fokus, men er med min efteruddannelse i Neurosequential Model of Therapeutics(NMT) også optaget af traumers indvirkning på den neurologiske udvikling.

Derudover er det vigtigt for mig, at mit arbejde skaber værdi for dem, der skal bruge det, hvorfor jeg gør en dyd ud af at oversætte min viden til anvendelige og konkrete tiltag.

Terapeutisk har jeg bred erfaring med at samtale med børn og voksne, men jeg har de seneste år specialiseret mig i at hjælpe børn og unge med angstproblematikker.

 

Mine uddannelser

Jeg er uddannet psykolog ved Aalborg Universitet i 2014 og er autoriseret af Dansk Psykolognævn. Jeg har en efteruddannelse i The Neurosequential Model of Therapeutics (NMT) og er certificeret Cool Kids/Chilled behandler.

Derudover er jeg undervejs til at blive specialist i klinisk børnepsykologi.

Jeg tilbyder psykologisk hjælp indenfor områderne:

Psykologiske undersøgelser for kommuner

Vi udarbejder forældrekompetence-, børne- og tilknytnings­undersøgelser

Cool Kids & Chilled-forløb

Vi tilbyder individuelle og gruppeforløb til behandling af angst hos børn/unge

 • Par i midten af 20'erne uden børn

  Vi følte i den grad, at selvom par-tjek ikke foregik over mange sessioner, så fik vi stadig en dybdegående “analyse” af og forståelse for vores forhold. Især de blinde vinkler vi ikke var opmærksomme på, som var roden til konflikter i parforholdet. Derudover, en forståelse for hvordan vi som individer hver især kan arbejde på individuelle udfordringer, som kan gavne det fælles forhold.

  Vi vil i den grad anbefale andre par at få et par-tjek, da det er en konstruktiv, informativ og øjenåbnende måde at forstå sig selv og parforholdet på. Det dybdegående spørgeskema stiller spørgsmål, der sætter tanker og refleksioner i gang og endnu vigtigere viser et spændende slutresultat, som benyttes i sessionerne. Det skaber et godt overblik, hvem du og din partner er, og hvordan i komplementerer hinanden og er forskellige.

  Det mener vi har været essentiel viden for at kunne udvikle og forbedre vores forhold.

 • Par i starten af 30'erne med to små børn

  Par-tjek har bl.a. fået os til at indse, hvor stærke vi er sammen når vi er et team. Vi har fået sat fokus på vores problemområder, ved at få åbnet op og taget de svære snakke i et forum hvor vi begge har følt os hørt, som har været trygt og rart. Det er blevet nemmere at kommunikere og vi har fået redskaber til hvordan vi bedre kan tage hånd om vores udfordringer på en god måde.   Vi vil anbefale Par-tjek til alle par som både er nysgerrige på parforholds styrker og ressourcer samt bekymringer og udfordringer. Vi anbefaler det til par som ønsker at styrke og vedligeholde forholdet, og som er motiveret for at samarbejde og styrke deres relation.
 • Tusind tak, for et professionelt og meget nærværende stykke arbejdet med den psykologiske undersøgelse – Jeg er overbevist om, at det har været givtigt for forældrene at det har været Jer, der har foretaget undersøgelserne af dem, og jeg har en klar fornemmelse af, at de har følt sig trygge og i gode hænder hos jer. Så tak for jer, og for jeres samarbejde – det har været en fornøjelse.
 • "Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd."  Når dette andet menneske oven i købet er sårbart og har bedt om hjælp, bliver sætningen ekstra vigtig. Jeppe forstår at skabe et, trygt hjerteligt rum, hvor jeg netop føler mig holdt, mens jeg betræder farefulde stier. Tak for det. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

 • Jeg har været igennem mange terapiforløb i både offentligt såvel som privat regi. Jeg kommer med en lang traumehistorie og har ofte oplevet, at der har været alt for stort fokus på mine problematikker, fremfor mine ressourcer. Jeppe er en af de (få) behandlere, hvor jeg føler mig set for den, jeg dybest set er. Den positive relationelle erfaring har uvurderlig betydning for mig -  også længe efter vores forløb sluttede.
 • Som psykoterapeut med spirituel og kropsterapeutisk baggrund var det vigtigt for mig at finde et menneske, som kunne se og favne hele mig. Jeppe skaber virkelig et rum, der er nærværende, ufordømmende og udforskende. Jeppe hjælper mig med at opnå indsigter og erfare - ikke kun med hovedet - men også med kroppen.
 • Da min partner og jeg startede parterapi hos Jeppe, var det ikke med de største forhåbninger for vores forhold, for vi synes allerede vi havde prøvet meget. Jeppe hjalp os dog hurtigt til at se, hvordan vores mønstre kom i spil, og hvordan vi helt konkret kunne kommunikere på en anden måde, end vi var vant til. 2 børn og mange år senere bruger vi stadig den viden og erfaring vi fik med os fra vores parterapi hos Jeppe.
 • Som psykoterapeut og underviser på en psykoterapeutisk uddannelse, har det været essentielt for mig at finde en supervisor, som havde en bred erfaring og god formidlingsevne, så jeg kunne få hjælp til både faglige såvel som personlige udfordringer i forhold alle de forskellige aspekter, der findes i mit arbejde. Jeg er mere end tilfreds med den supervision, jeg får fra Jeppe.
 • Alle ved PsykologCenter Aarhus er topprofessionelle og nogle fantastiske mennesker!