Astrid Bjørn Leth-Nissen

Psykolog

Certificeret Par-tjek og PREP vejleder

Uddannet forskerE-mail

astrid@psykologcenteraarhus.dk


Telefon

6091 2000

Mine specialer og erfaringer

Som psykolog kan jeg hjælpe jer med at udvikle og vedligeholde parforholdet, forældreskabet og familielivet – jeg ved, at det kan være svært at få alle enderne til at mødes.

De nære relationer til vores børn og partner er noget af det mest dyrebare vi mennesker har. De relationer, der er mest betydningsfulde for os, er samtidig de relationer, der kan volde os de største kvaler – netop fordi vi har ”noget på spil”. Derfor har jeg siden 2016 specialiseret mig fagligt i par- og familieliv som psykolog og forsker.

Jeg er også uddannet i at behandle angstproblematikker hos børn og unge ud fra metoderne i Cool Kids / Chilled. Det er rørende at se, når børn (med deres forældre) vinder over angsten og får mere frihed og glæde i hverdagen.

Endelig har jeg flere års erfaring med at undervise i psykologi, og holder jævnligt oplæg og workshops rundt omkring i landet.

Jeg tilbyder psykologiskhjælp indenfor områderne:

Parterapi, Par-tjek, forældrerådgivning, angstbehandling, individuel terapi.


Mine uddannelser

Jeg er psykolog (cand.psych.) med en forskergrad (ph.d.) i udviklingspsykologi fra Aarhus Universitet. Jeg har forsket i, hvordan par kan vedligeholde et sundt og tilfredsstillende parforhold over tid. Min forskning tog udgangspunkt i Par-tjek, som du kan læse mere om her.

Jeg er desuden certificeret Par-tjek og PREP vejleder, og er i gang med en certificering i Integrative Behavioral Couple Therapy (IBCT), der er en evidensbaseret og effektiv tilgang til parterapi.

Jeg tilbyder psykologisk hjælp
indenfor områderne:

Parterapi

Parterapi psykolog til par i alle aldre i Aarhus Centrum

Angstbehandling for børn og unge

Vi tilbyder individuelle og gruppeforløb til behandling af angst hos børn/unge

  • Tusind tak, for et professionelt og meget nærværende stykke arbejdet med den psykologiske undersøgelse – Jeg er overbevist om, at det har været givtigt for forældrene at det har været Jer der har foretaget undersøgelserne af dem, og jeg har en klar fornemmelse af, at de har følt sig trygge og i gode hænder hos jer. Så tak for jer, og for jeres samarbejde – det har været en fornøjelse.
  • "Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd."  Når dette andet menneske oven i købet er sårbart og har bedt om hjælp, bliver sætningen ekstra vigtig. Jeppe forstår at skabe et, trygt hjerteligt rum, hvor jeg netop føler mig holdt, mens jeg betræder farefulde stier. Tak for det. Jeg giver mine varmeste anbefalinger

  • Jeg har været igennem mange terapiforløb i både offentligt såvel som privat regi. Jeg kommer med en lang traumehistorie og har ofte oplevet at der har været alt for stort fokus på mine problematikker fremfor mine ressourcer. Jeppe er en af de (få) behandlere, hvor jeg føler mig set for den jeg dybest set er. Den positive relationelle erfaring har uvurderlig betydning for mig -  også længe efter vores forløb sluttede.
  • Som psykoterapeut med spirituel og kropsterapeutisk baggrund var det vigtigt for mig at finde et menneske som kunne se og favne hele mig. Jeppe skaber virkelig et rum, der er nærværende, ufordømmende og udforskende. Jeppe hjælper mig med at opnå indsigter og erfare - ikke kun med hovedet - men også med kroppen.
  • Da min partner og jeg startede parterapi hos Jeppe, var det ikke med de største forhåbninger for vores forhold, for vi synes allerede vi havde prøvet meget. Jeppe hjalp os dog hurtigt til at se hvordan vores mønstre kom i spil og hvordan vi helt konkret kunne kommunikere på en anden måde end vi var vant til. 2 børn og mange år senere bruger vi stadig den viden og erfaring vi fik med os fra vores parterapi hos Jeppe.
  • Som psykoterapeut og underviser på en psykoterapeutisk uddannelse, har det været essentielt for mig at finde en supervisor, som havde en bred erfaring og god formidlingsevne, så jeg kunne få hjælp til både faglige såvel som personlige udfordringer i forhold alle de forskellige aspekter, der findes i mit arbejde. Jeg er mere end tilfreds med den supervision jeg får fra Jeppe.
  • Alle ved PsykologCenter Aarhus er topprofessionelle og nogle fantastiske mennesker!