ParterapiParterapeut til par i alle aldre

 

Parterapi i Aarhus Centrum

Er du i et parforhold, har du sikkert fra tid til anden oplevet følelsen af at være kørt fast.

At I som par har ramt muren. Følelserne bliver ukontrollable, og konflikterne kan synes uløselige. Og selvom I begge er bevidste om, at der er udfordringer, er det svært ikke bare at gentage de uhensigtsmæssige mønstre.

Når der er problemer i forholdet, vælger nogle par at gå fra hinanden. Andre kæmper for det. Andre igen forsøger at stoppe den onde cirkel i tide, så de undgår, at konflikterne eskalerer til en krisesituation. I alle tilfælde kan parterapi hos en psykolog være en del af løsningen.

Nedenfor kan du se nogle af de udfordringer, vi har gode erfaringer med at hjælpe par med i parterapi Aarhus.

Her kan en psykolog og parterapeut hjælpe:

 • Dårlig kommunikation
 • Jalousi
 • Utroskab
 • Manglende sexlyst
 • Udfordringer som sammenbragt familie

Parsamtale: 1.200 kr./50 min eller 1.800 kr./80 min.

Kontakt kontakt@psykologcenteraarhus.dk for at aftale en tid.


Kontakt os idag

Julia

Sekretær

60 66 30 88


Kontakt vores sekretær, Julia, som gerne hjælper med at finde den rigtige psykolog og parterapeut til jer. Har du spørgsmål vedrørende parforhold og psykologi, hjælper Julia gerne med at finde en parterapeut og psykolog, der kan svare. I det hele taget besvarer vi gerne alle spørgsmål vedrørende psykolog parterapi.

Parterapi Aarhus tager hånd om jer

For at parterapi skal være succesfuldt, skal der være et godt match mellem jer som par og den parterapeut, I får tilknyttet.

Det er vigtigt, at I begge føler jer trygge og i gode hænder, så I begge kan åbne op overfor både psykologen og hinanden. Sammen skaber vi et fælles rum, hvor I kan åbne op, og jeres psykolog derfra kan hjælpe jer.

Jeres parterapeut vil lægge en plan for jeres videre forløb, og giver jer gennem samtaler en masse stof til eftertanke, indblik i jer selv og redskaber til at afhjælpe problemerne i jeres parterapi.

Parterapi hos en psykolog udvikler jeres parforhold

Vi er overbeviste om, at der er et potentiale for udvikling i alle forhold.

Med et parterapi forløb hos en parterapeut her i Psykolog Center Aarhus, får I den hjælp, der bedst understøtter jeres udviklingsproces – for jer hver især og for forholdet som et hele.

Er I gået fra hinanden, kan det også give mening at søge en parterapeut, særligt hvis I har børn som I fortsat skal samarbejde omkring som forældre.

Her kan vores parterapeut hjælpe jer til et konstruktivt samarbejde omkring jeres børn og til at finde jeres egne nye ståsteder.

 • Et par i midten af 20'erne uden børn

  1) hvad I synes, I fik ud af par-tjek  Vi følte i den grad at selvom par-tjek ikke foregik over mange sessioner, fik vi stadig en dybdegående “analyse” af og forståelse for vores forhold. Især de blinde vinkler vi ikke var opmærksomme på, som var roden til konflikter i parforholdet. Derudover, en forståelse for hvordan vi som individer hver især kan arbejde på individuelle udfordringer, som kan gavne det fælles forhold.

  2) Om I vil anbefale det til andre par (og hvorfor).  Vi vil i den grad anbefale andre par at få et par-tjek, da det er en konstruktiv, informativ og øjenåbnende måde at forstå sig selv og parforholdet på. Det dybdegående spørgeskema stiller spørgsmål der sætter tanker og refleksioner i gang og endnu vigtigere viser et spændende slutresultat som benyttes i sessionerne. Det skaber et godt overblik hvem du og din partner er, og hvordan i komplementerer hinanden og er forskellige. Det mener vi har været essentiel viden for at kunne udvikle og forbedre vores forhold.
 • Et par i starten af 30'erne med to små børn

  “Par-tjek har bl.a. fået os til at indse, hvor stærke vi er sammen når vi er et team. Vi har fået sat fokus på vores problemområder, ved at få åbnet op og taget de svære snakke i et forum hvor vi begge har følt os hørt, som har været trygt og rart. Det er blevet nemmere at kommunikere og vi har fået redskaber til hvordan vi bedre kan tage hånd om vores udfordringer på en god måde. Vi vil anbefale Par-tjek til alle par som både er nysgerrige på parforholds styrker og ressourcer samt bekymringer og udfordringer. Vi anbefaler det til par som ønsker at styrke og vedligeholde forholdet, og som er motiveret for at samarbejde og styrke deres relation”.
 • Tusind tak, for et professionelt og meget nærværende stykke arbejdet med den psykologiske undersøgelse – Jeg er overbevist om, at det har været givtigt for forældrene at det har været Jer der har foretaget undersøgelserne af dem, og jeg har en klar fornemmelse af, at de har følt sig trygge og i gode hænder hos jer. Så tak for jer, og for jeres samarbejde – det har været en fornøjelse.
 • "Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd."  Når dette andet menneske oven i købet er sårbart og har bedt om hjælp, bliver sætningen ekstra vigtig. Jeppe forstår at skabe et, trygt hjerteligt rum, hvor jeg netop føler mig holdt, mens jeg betræder farefulde stier. Tak for det. Jeg giver mine varmeste anbefalinger

 • Jeg har været igennem mange terapiforløb i både offentligt såvel som privat regi. Jeg kommer med en lang traumehistorie og har ofte oplevet at der har været alt for stort fokus på mine problematikker fremfor mine ressourcer. Jeppe er en af de (få) behandlere, hvor jeg føler mig set for den jeg dybest set er. Den positive relationelle erfaring har uvurderlig betydning for mig -  også længe efter vores forløb sluttede.
 • Som psykoterapeut med spirituel og kropsterapeutisk baggrund var det vigtigt for mig at finde et menneske som kunne se og favne hele mig. Jeppe skaber virkelig et rum, der er nærværende, ufordømmende og udforskende. Jeppe hjælper mig med at opnå indsigter og erfare - ikke kun med hovedet - men også med kroppen.
 • Da min partner og jeg startede parterapi hos Jeppe, var det ikke med de største forhåbninger for vores forhold, for vi synes allerede vi havde prøvet meget. Jeppe hjalp os dog hurtigt til at se hvordan vores mønstre kom i spil og hvordan vi helt konkret kunne kommunikere på en anden måde end vi var vant til. 2 børn og mange år senere bruger vi stadig den viden og erfaring vi fik med os fra vores parterapi hos Jeppe.
 • Som psykoterapeut og underviser på en psykoterapeutisk uddannelse, har det været essentielt for mig at finde en supervisor, som havde en bred erfaring og god formidlingsevne, så jeg kunne få hjælp til både faglige såvel som personlige udfordringer i forhold alle de forskellige aspekter, der findes i mit arbejde. Jeg er mere end tilfreds med den supervision jeg får fra Jeppe.
 • Alle ved PsykologCenter Aarhus er topprofessionelle og nogle fantastiske mennesker!

 

Tidsbestilling


Vi har til huse i Aarhus Centrum, men tager også imod par fra andre byer. At finde det helt rette parterapi psykolog er som regel værd at køre efter. Parterapi i Aarhus tilbydes af Psykolog Center Aarhus’ parterapeuter psykolog Jeppe Budde, Astrid Bjørn Leth-Nissen og Lasse Pedersen


Bestil en tid Det praktiske