Cool Kids & Chilled-forløbVi tilbyder både individuelle og gruppeforløb til behandling af angst hos børn/unge

 

Psykolog til unge og børn

Oplever du angstproblematikker hos dit barn 7-12 år eller din teenager 13-17 år?

Vedvarende ængstelse eller bekymringstendenser, irritabilitet og vrede eller tristhed? Hos de fleste børn og unge starter angstproblematikkerne gradvist, men fobier og panikanfald kan også opstå pludseligt, uden at der er en reel fare eller egentlig risiko.

Angsttilstanden kan præge hele hverdagen og hæmme barnets og familiens liv. Nedenfor kan du se nogle af de angstproblematikker, vi hjælper børn og unge og deres forældre med.

Her kan Cool Kids eller Chilled hjælpe dit barn/teenager:

 • Angst for at blive adskilt fra forældre/familien
 • Angst for sociale situationer
 • Angst for bestemte ting og situationer
 • Stærk angst som kommer i anfald

Vi starter løbende gruppeforløb op, men tilbyder også skræddersyede, individuelle forløb.

Cool Kids el. Chilled gruppeforløb:
9.995,00 kr. for 11 sessioner á 2 timer
(Obligatorisk forsamtale: 1.800,00 kr.)

Cool Kids el. Chilled individuelt forløb (for én familie):
1.200,00 kr. pr. session (60 min.)
(Obligatorisk forsamtale: 1.800,00 kr.)
Læs mere om angst hos børn her.

Kontakt os idag

Julia

Sekretær

60 66 30 88


Kontakt vores sekretær, Julia, som hjælper jer ind i vores gruppeforløb og besvarer evt. spørgsmål.

Psykologhjælp til børn - Cool Kids

Til behandling af angstproblematikker hos børn 7-12 år benytter vi et program, der hedder Cool Kids.

Det bygger på principper fra kognitiv adfærdsterapi og er meget anvendt herhjemme og i udlandet.

Der er solid forskningsmæssig dokumentation for, at Cool Kids har positiv effekt. Hver gruppe består af 5-7 børn og deres forældre. Varighed: 10 sessioner á 2 timer (ca. 3 måneder).


Psykologhjælp til unge - Chilled

Til behandling af angstproblematikker hos unge 13-17 år benytter vi et program, der hedder Chilled, som bygger på Cool Kids-principperne men er tilpasset den ældre gruppe.

Også her deltager både den unge og forældre, idet de bedste resultater opnås hvis barn og forældre arbejder målrettet og aktivt med programmet.

Hver gruppe består af 5-7 unge og deres forældre.

Der er god dokumentation for, at Chilled virker, og at den unges angstsymptomer reduceres markant både under og efter behandlingen. Varighed: 10 sessioner á 2 timer (ca. 3 måneder).


Programmerne sigter mod at give børn/unge og deres forældre redskaber til at håndtere barnets angstproblematik i fællesskab.

Grupperne styres af to behandlere fra PsykologCenter Aarhus, hvor mindst én er autoriseret psykolog og certificeret behandler inden for hhv.

 • Tusind tak, for et professionelt og meget nærværende stykke arbejdet med den psykologiske undersøgelse – Jeg er overbevist om, at det har været givtigt for forældrene at det har været Jer, der har foretaget undersøgelserne af dem, og jeg har en klar fornemmelse af, at de har følt sig trygge og i gode hænder hos jer. Så tak for jer, og for jeres samarbejde – det har været en fornøjelse.
 • "Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd."  Når dette andet menneske oven i købet er sårbart og har bedt om hjælp, bliver sætningen ekstra vigtig. Jeppe forstår at skabe et, trygt hjerteligt rum, hvor jeg netop føler mig holdt, mens jeg betræder farefulde stier. Tak for det. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

 • Jeg har været igennem mange terapiforløb i både offentligt såvel som privat regi. Jeg kommer med en lang traumehistorie og har ofte oplevet, at der har været alt for stort fokus på mine problematikker, fremfor mine ressourcer. Jeppe er en af de (få) behandlere, hvor jeg føler mig set for den, jeg dybest set er. Den positive relationelle erfaring har uvurderlig betydning for mig -  også længe efter vores forløb sluttede.
 • Som psykoterapeut med spirituel og kropsterapeutisk baggrund var det vigtigt for mig at finde et menneske, som kunne se og favne hele mig. Jeppe skaber virkelig et rum, der er nærværende, ufordømmende og udforskende. Jeppe hjælper mig med at opnå indsigter og erfare - ikke kun med hovedet - men også med kroppen.
 • Da min partner og jeg startede parterapi hos Jeppe, var det ikke med de største forhåbninger for vores forhold, for vi synes allerede vi havde prøvet meget. Jeppe hjalp os dog hurtigt til at se, hvordan vores mønstre kom i spil, og hvordan vi helt konkret kunne kommunikere på en anden måde, end vi var vant til. 2 børn og mange år senere bruger vi stadig den viden og erfaring vi fik med os fra vores parterapi hos Jeppe.
 • Som psykoterapeut og underviser på en psykoterapeutisk uddannelse, har det været essentielt for mig at finde en supervisor, som havde en bred erfaring og god formidlingsevne, så jeg kunne få hjælp til både faglige såvel som personlige udfordringer i forhold alle de forskellige aspekter, der findes i mit arbejde. Jeg er mere end tilfreds med den supervision, jeg får fra Jeppe.
 • Alle ved PsykologCenter Aarhus er topprofessionelle og nogle fantastiske mennesker!

 

Tidsbestilling


Cool Kids eller Chilled. Derved følges programmernes anbefalinger og retningslinjer, og vi sikrer den højeste kvalitet i behandlingerne.


Bestil en tid Det praktiske