Parterapi Aarhus 

Parterapi Aarhus centrum

Parterapi i Aarhus er til jer, der oplever problemer i parforholdet.

Parterapi i Aarhus hjælper jer gennem en udfordrende periode, da vi har mange års erfaring med at tilbyde parterapi, og har derfor erfaring med at løse mange slags konflikter. Parterapi Aarhus kan afhjælpe...:

 • Jalousi
 • Utroskab
 • Mistillid
 • Dårlig kommunikation
 • Familieproblemer
 • Fastlåste adfærdsmønstre
 • Kriser
 • Skilsmisseproblemer
Vi tilbyder parterapi til par, der i samlivet med hinanden har fået problemer. Parterapi Aarhus tilbyder også parterapi til tidligere par, der oplever problemer og udfordringer i forbindelse med deres skilsmisse. Parterapi Aarhus hjælper par og tidligere par til at genfinde balancen og komme godt videre fra den givne udfordring. Parterapi Aarhus foregår i centrale og hyggelige lokaler i Aarhus centrum, hvor der er gode parkeringsmuligheder ligesom offentlig transport også kører til området – banegården, busgaden og Klostertorv ligger tæt på. Det er altså nemt at komme til parterapi Aarhus, uanset om du er fra Aarhus eller ej.

Kontakt os idag

Julia

Sekretær

60 66 30 88


Kontakt gerne vores sekretær, Julia, som kan hjælpe jer med de spørgsmål I måtte have og sætte jer i forbindelse med en psykolog.

Psykolog parterapi

Psykolog parterapi kan hjælpe jer med at komme godt igennem konflikter og udfordringer, der hæmmer jer i hverdagen. Dårlig kommunikation og udfordringer som sammenbragt familie kan skabe problemer, som en psykolog parterapi kan hjælpe jer gennem. Vores overbevisning er, at der altid er plads til udvikling i parforholdet og den udvikling kan vi som psykolog parterapi hjælpe jer med at finde og komme gennem. Psykolog parterapi kan hjælpe jer med at få bedre kommunikation og genfinde glæden i parforholdet.

Jeppe Budde parterapi i Aarhus

Jeppe Budde står i Psykolog Center Aarhus for psykolog parterapi og forældresamtaler. Jeppe Budde er optaget i at hjælpe par og forældre, og har gennem sin tid som psykolog hos Psykolog Center Aarhus fået bred erfaring med at afhjælpe en lang række udfordringer. Jeppe Budde hjælper som hhv. psykolog parterapi og med forældresamtaler både par og forældre med at finde tilbage til et godt samliv og en balanceret hverdag uden konflikter.

Forældresamtaler

Vi tilbyder forældresamtaler til alle par og forældre, der har behov for dette. Problemer på hjemmefronten med børn, bonusbørn og i sammenbragte familier kan komme til udtryk som dårlig kommunikation mellem par, eller bundfælde sig som manglende sexliv. Her kan forældresamtaler som en del af jeres parterapi hjælpe, så problemer med børnene ikke fastsætter sig som problemer mellem dig og din partner. Forældresamtaler afhjælper usikkerhed og frustration i relation til børnene, som også fastsætter sig som problemer i parforholdet. Forældresamtaler indebærer rådgivning, sparring og terapi, som har det mål, at genoprette positive familiemønstre og at du kan genvinde troen på dig selv som partner og forælder. Forældresamtaler kan fungere som et led i parterapi, hvor I som par og familie kan få en bedre hverdag sammen igen. Psykolog parterapi stopper den onde cirkel, som kan være svær at bryde ud af, inden det er for sent for jer som par at genfinde balancen og gnisten. Kontakt parterapi Aarhus her, for at høre mere om vores parterapi og forældresamtaler.
 • Par i midten af 20'erne uden børn

  Vi følte i den grad, at selvom par-tjek ikke foregik over mange sessioner, så fik vi stadig en dybdegående “analyse” af og forståelse for vores forhold. Især de blinde vinkler vi ikke var opmærksomme på, som var roden til konflikter i parforholdet. Derudover, en forståelse for hvordan vi som individer hver især kan arbejde på individuelle udfordringer, som kan gavne det fælles forhold.

  Vi vil i den grad anbefale andre par at få et par-tjek, da det er en konstruktiv, informativ og øjenåbnende måde at forstå sig selv og parforholdet på. Det dybdegående spørgeskema stiller spørgsmål, der sætter tanker og refleksioner i gang og endnu vigtigere viser et spændende slutresultat, som benyttes i sessionerne. Det skaber et godt overblik, hvem du og din partner er, og hvordan i komplementerer hinanden og er forskellige.

  Det mener vi har været essentiel viden for at kunne udvikle og forbedre vores forhold.

 • Par i starten af 30'erne med to små børn

  Par-tjek har bl.a. fået os til at indse, hvor stærke vi er sammen når vi er et team. Vi har fået sat fokus på vores problemområder, ved at få åbnet op og taget de svære snakke i et forum hvor vi begge har følt os hørt, som har været trygt og rart. Det er blevet nemmere at kommunikere og vi har fået redskaber til hvordan vi bedre kan tage hånd om vores udfordringer på en god måde.   Vi vil anbefale Par-tjek til alle par som både er nysgerrige på parforholds styrker og ressourcer samt bekymringer og udfordringer. Vi anbefaler det til par som ønsker at styrke og vedligeholde forholdet, og som er motiveret for at samarbejde og styrke deres relation.

 

Tidsbestilling


I sådanne tilfælde kan det være nødvendigt med et længere forløb, så kontakt os gerne for at drøfte opgaven.


Bestil en tid Det praktiske