Parterapi Aarhus 

Parterapi Aarhus centrum

Parterapi i Aarhus er til jer, der oplever problemer i parforholdet.

Parterapi i Aarhus hjælper jer gennem en udfordrende periode, da vi har mange års erfaring med at tilbyde parterapi, og har derfor erfaring med at løse mange slags konflikter. Parterapi Aarhus kan afhjælpe...:

 • Jalousi
 • Utroskab
 • Mistillid
 • Dårlig kommunikation
 • Familieproblemer
 • Fastlåste adfærdsmønstre
 • Kriser
 • Skilsmisseproblemer
Vi tilbyder parterapi til par, der i samlivet med hinanden har fået problemer. Parterapi Aarhus tilbyder også parterapi til tidligere par, der oplever problemer og udfordringer i forbindelse med deres skilsmisse. Parterapi Aarhus hjælper par og tidligere par til at genfinde balancen og komme godt videre fra den givne udfordring. Parterapi Aarhus foregår i centrale og hyggelige lokaler i Aarhus centrum, hvor der er gode parkeringsmuligheder ligesom offentlig transport også kører til området – banegården, busgaden og Klostertorv ligger tæt på. Det er altså nemt at komme til parterapi Aarhus, uanset om du er fra Aarhus eller ej.

Kontakt os idag

Julia

Sekretær

60 66 30 88


Kontakt gerne vores sekretær, Julia, som kan hjælpe jer med de spørgsmål I måtte have og sætte jer i forbindelse med en psykolog.

Psykolog parterapi

Psykolog parterapi kan hjælpe jer med at komme godt igennem konflikter og udfordringer, der hæmmer jer i hverdagen. Dårlig kommunikation og udfordringer som sammenbragt familie kan skabe problemer, som en psykolog parterapi kan hjælpe jer gennem. Vores overbevisning er, at der altid er plads til udvikling i parforholdet og den udvikling kan vi som psykolog parterapi hjælpe jer med at finde og komme gennem. Psykolog parterapi kan hjælpe jer med at få bedre kommunikation og genfinde glæden i parforholdet.

Jeppe Budde parterapi i Aarhus

Jeppe Budde står i Psykolog Center Aarhus for psykolog parterapi og forældresamtaler. Jeppe Budde er optaget i at hjælpe par og forældre, og har gennem sin tid som psykolog hos Psykolog Center Aarhus fået bred erfaring med at afhjælpe en lang række udfordringer. Jeppe Budde hjælper som hhv. psykolog parterapi og med forældresamtaler både par og forældre med at finde tilbage til et godt samliv og en balanceret hverdag uden konflikter.

Forældresamtaler

Vi tilbyder forældresamtaler til alle par og forældre, der har behov for dette. Problemer på hjemmefronten med børn, bonusbørn og i sammenbragte familier kan komme til udtryk som dårlig kommunikation mellem par, eller bundfælde sig som manglende sexliv. Her kan forældresamtaler som en del af jeres parterapi hjælpe, så problemer med børnene ikke fastsætter sig som problemer mellem dig og din partner. Forældresamtaler afhjælper usikkerhed og frustration i relation til børnene, som også fastsætter sig som problemer i parforholdet. Forældresamtaler indebærer rådgivning, sparring og terapi, som har det mål, at genoprette positive familiemønstre og at du kan genvinde troen på dig selv som partner og forælder. Forældresamtaler kan fungere som et led i parterapi, hvor I som par og familie kan få en bedre hverdag sammen igen. Psykolog parterapi stopper den onde cirkel, som kan være svær at bryde ud af, inden det er for sent for jer som par at genfinde balancen og gnisten. Kontakt parterapi Aarhus her, for at høre mere om vores parterapi og forældresamtaler.
 • Tusind tak, for et professionelt og meget nærværende stykke arbejdet med den psykologiske undersøgelse – Jeg er overbevist om, at det har været givtigt for forældrene at det har været Jer der har foretaget undersøgelserne af dem, og jeg har en klar fornemmelse af, at de har følt sig trygge og i gode hænder hos jer. Så tak for jer, og for jeres samarbejde – det har været en fornøjelse.
 • "Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd."  Når dette andet menneske oven i købet er sårbart og har bedt om hjælp, bliver sætningen ekstra vigtig. Jeppe forstår at skabe et, trygt hjerteligt rum, hvor jeg netop føler mig holdt, mens jeg betræder farefulde stier. Tak for det. Jeg giver mine varmeste anbefalinger

 • Jeg har været igennem mange terapiforløb i både offentligt såvel som privat regi. Jeg kommer med en lang traumehistorie og har ofte oplevet at der har været alt for stort fokus på mine problematikker fremfor mine ressourcer. Jeppe er en af de (få) behandlere, hvor jeg føler mig set for den jeg dybest set er. Den positive relationelle erfaring har uvurderlig betydning for mig -  også længe efter vores forløb sluttede.
 • Som psykoterapeut med spirituel og kropsterapeutisk baggrund var det vigtigt for mig at finde et menneske som kunne se og favne hele mig. Jeppe skaber virkelig et rum, der er nærværende, ufordømmende og udforskende. Jeppe hjælper mig med at opnå indsigter og erfare - ikke kun med hovedet - men også med kroppen.
 • Da min partner og jeg startede parterapi hos Jeppe, var det ikke med de største forhåbninger for vores forhold, for vi synes allerede vi havde prøvet meget. Jeppe hjalp os dog hurtigt til at se hvordan vores mønstre kom i spil og hvordan vi helt konkret kunne kommunikere på en anden måde end vi var vant til. 2 børn og mange år senere bruger vi stadig den viden og erfaring vi fik med os fra vores parterapi hos Jeppe.
 • Som psykoterapeut og underviser på en psykoterapeutisk uddannelse, har det været essentielt for mig at finde en supervisor, som havde en bred erfaring og god formidlingsevne, så jeg kunne få hjælp til både faglige såvel som personlige udfordringer i forhold alle de forskellige aspekter, der findes i mit arbejde. Jeg er mere end tilfreds med den supervision jeg får fra Jeppe.
 • Alle ved PsykologCenter Aarhus er topprofessionelle og nogle fantastiske mennesker!

 

Tidsbestilling


I sådanne tilfælde kan det være nødvendigt med et længere forløb, så kontakt os gerne for at drøfte opgaven.


Bestil en tid Det praktiske