Psykolog Unge 

Psykolog til unge under 18

Vi er hos Psykolog Center Aarhus specialister i forløb med psykolog til unge under 18.

For børn mellem 7-12 år tilbyder vi forløbet Cool Kids, der er et gruppeforløb til behandling af angst hos børn. Cool Kids er et forløb med fokus på kognitiv adfærdsterapi og er kendt både i Danmark og udlandet, da det er solidt bevist, at forløbet har en positiv effekt på børnene. Efter endt forløb har både børnene og deres forældre fået en række brugbare redskaber, der kan bruges til at håndtere barnets angst. For børn mellem 13-17 år til byder vi forløbet Chilled. Chilled er en viderebygning af Cool Kids, men specielt tilpasset til de lidt større børn/unge med behov for en psykolog. Vi oplever, at de unge der kommer til psykolog hos os, typisk lider af angst, har mange bekymringer eller er irritable. Vi hjælper også børn og unge, der lider af fobier og panikangst.

 • Angst
 • Lavt selvværd 
 • Ensomhed
 • Stress
 • Livskrise efter tab
 • Fastlåste adfærdsmønstre 
 • Depression
         

Psykolog med speciale i at håndtere unge 

En psykolog til unge hjælper den unge med at komme i kontakt med sine følelser, forstå sine følelser samt med at håndtere sine følelser.

Hos PsykologCenter Aarhus er vi et fællesskab af psykologer, med forskellige fagprofiler og specialer. Vi har blandt andet speciale i psykologhjælp til unge. Hos os kan du være helt sikker på, at vi tager hånd om den unge, og at vi skaber et rum, hvor den unge finder ro og tryghed, til at åbne op for de svære følelser. Gennem samtale, kan vi sammen lægge en plan for, hvordan vi kan hjælpe den unge til at få det bedre.

Kontakt os idag

Julia

Sekretær

60 66 30 88


Kontakt gerne vores sekretær, Julia, som kan hjælpe jer med de spørgsmål I måtte have og sætte jer i forbindelse med en psykolog.

Typer af psykologhjælp til unge 

Vi kan hjælpe unge igennem svære tider, ved hjælp af individuel samtaleterapi eller gruppeterapi.

Derudover tilbyder vi også skræddersyede forløb hos psykolog til unge under 18, samt psykoterapi til alle unge der har behov for det.

Psykolog til unge - årsager

Som nævnt, kan der være mange årsager til at unge har brug for at tale med en psykolog.

Mange unge føler i dag, at de skal leve op til høje krav, for at være gode nok. Det kan være fra forældre, venner og bekendte eller en opfattelse, de får via sociale medier. Det kan give stress og dårligt selvværd, altid at føle man skal være på, og samtidig føle at man ikke slår til. Det kan også være at den unge har været udsat for et tab, som har medført en svær livskrise, som vi hjælper den unge igennem. Og det kan også være, den unge vil have hjælp til at komme videre og bearbejde fastlåste adfærdsmønstre, som ikke er hensigtsmæssige.
 • Tusind tak, for et professionelt og meget nærværende stykke arbejdet med den psykologiske undersøgelse – Jeg er overbevist om, at det har været givtigt for forældrene at det har været Jer, der har foretaget undersøgelserne af dem, og jeg har en klar fornemmelse af, at de har følt sig trygge og i gode hænder hos jer. Så tak for jer, og for jeres samarbejde – det har været en fornøjelse.
 • "Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd."  Når dette andet menneske oven i købet er sårbart og har bedt om hjælp, bliver sætningen ekstra vigtig. Jeppe forstår at skabe et, trygt hjerteligt rum, hvor jeg netop føler mig holdt, mens jeg betræder farefulde stier. Tak for det. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

 • Jeg har været igennem mange terapiforløb i både offentligt såvel som privat regi. Jeg kommer med en lang traumehistorie og har ofte oplevet, at der har været alt for stort fokus på mine problematikker, fremfor mine ressourcer. Jeppe er en af de (få) behandlere, hvor jeg føler mig set for den, jeg dybest set er. Den positive relationelle erfaring har uvurderlig betydning for mig -  også længe efter vores forløb sluttede.
 • Som psykoterapeut med spirituel og kropsterapeutisk baggrund var det vigtigt for mig at finde et menneske, som kunne se og favne hele mig. Jeppe skaber virkelig et rum, der er nærværende, ufordømmende og udforskende. Jeppe hjælper mig med at opnå indsigter og erfare - ikke kun med hovedet - men også med kroppen.
 • Da min partner og jeg startede parterapi hos Jeppe, var det ikke med de største forhåbninger for vores forhold, for vi synes allerede vi havde prøvet meget. Jeppe hjalp os dog hurtigt til at se, hvordan vores mønstre kom i spil, og hvordan vi helt konkret kunne kommunikere på en anden måde, end vi var vant til. 2 børn og mange år senere bruger vi stadig den viden og erfaring vi fik med os fra vores parterapi hos Jeppe.
 • Som psykoterapeut og underviser på en psykoterapeutisk uddannelse, har det været essentielt for mig at finde en supervisor, som havde en bred erfaring og god formidlingsevne, så jeg kunne få hjælp til både faglige såvel som personlige udfordringer i forhold alle de forskellige aspekter, der findes i mit arbejde. Jeg er mere end tilfreds med den supervision, jeg får fra Jeppe.
 • Alle ved PsykologCenter Aarhus er topprofessionelle og nogle fantastiske mennesker!

 

Tidsbestilling


I sådanne tilfælde kan det være nødvendigt med et længere forløb, så kontakt os gerne for at drøfte opgaven.


Bestil en tid Det praktiske