Parterapi

Vi tilbyder parterapi hos psykolog til par i alle aldre


Er du i et parforhold, har du sikkert fra tid til anden oplevet følelsen af at være kørt fast. At I som par har ramt muren. Følelserne bliver ukontrollable, og konflikterne kan synes uløselige. Og selvom I begge er bevidste om, at der er udfordringer, er det svært ikke bare at gentage de uhensigtsmæssige mønstre. I overvejer måske at søge hjælp hos en psykolog til parterapi. Nedenfor kan du se nogle af de udfordringer, vi har gode erfaringer med at hjælpe par med her i Psykolog Center Aarhus.

 

Når der er problemer i forholdet, vælger nogle par at gå fra hinanden. Andre kæmper for det. Andre igen forsøger at stoppe den onde cirkel i tide, så de undgår, at konflikterne eskalerer til en krisesituation. I alle tilfælde kan psykolog parterapi være en del af løsningen.

 

Parterapi psykolog

Vi er overbeviste om, at der er et potentiale for udvikling i alle forhold. Med et parterapi forløb hos en psykolog og parterapeut her i Psykolog Center Aarhus, får I den hjælp, der bedst understøtter jeres udviklingsproces – for jer hver især og for forholdet som et hele. Er I gået fra hinanden, giver det også mening at søge psykolog parterapi. Her kan terapien hjælpe jer til at udvikle et konstruktivt samarbejde omkring jeres børn og til at finde jeres egne nye ståsteder.

Her kan en psykolog og parterapeut hjælpe:


• Dårlig kommunikation

• Jalousi

• Utroskab

• Manglende sexlyst

• Udfordringer som sammenbragt familie

 

Parsamtale: 1.650,00 kr. / 90 min.

 

Kontakt vores sekretær, Julia, som gerne hjælper med at finde den rigtige psykolog og parterapeut til jer. Har du spørgsmål vedrørende parforhold og psykologi, hjælper Julia gerne med at finde en parterapeut og psykolog, der kan svare. I det hele taget besvarer vi gerne alle spørgsmål vedrørende psykolog parterapi.