Individuel terapi

Vi tilbyder psykoterapi i Aarhus til unge og voksne


Der kan være mange grunde til, at du overvejer at gå i psykoterapi. En pludselig og voldsom begivenhed kan udløse behovet for at tale med en psykolog, der tilbyder terapi i Aarhus. Der kan også være ting, som bygger sig op over tid og er for vanskelige at håndtere på egen hånd. Nedenfor kan du se nogle af de udfordringer, vi hjælper både unge og voksne – og måske dig – med her i Psykolog Center Aarhus.

 

Terapi Århus

Forudsætningen for at få hjælp, som gør en forskel for dig, er, at du går i psykoterapi hos en psykolog, som du føler dig tryg ved. En psykolog, som hjælper dig med at komme i kontakt med dine tanker, følelser og behov. Vi psykologer stiller os lyttende og nærværende til rådighed for dig i psykolog terapi samtalen, og dermed er grundlaget på plads til at hjælpe dig med at finde veje til trivsel i dit liv.

Her kan terapi hos en psykolog gøre en forskel:


• Symptomer på stress, angst eller depression

• Livskrise ved skilsmisse, tab, sorg o.l.

• Reaktioner ved graviditet og fødsel

• Usikkerhed på identitet og selvværd

• Fastlåste mønstre i forhold til dig selv,    dine nærmeste eller dit arbejde

 

 Individuel samtale: 1.050,00 kr. / 60 min.

 

Kontakt vores sekretær, Julia, som hjælper med at finde den rigtige psykolog til dig. Julia kan også hjælpe dig med at afklare eventuelle spørgsmål vedrørende psykoterapi i Psykolog Center Aarhus.