Individuel terapi

Vi tilbyder psykoterapi i Aarhus til unge og voksneÅrsager til individuel terapi


Der kan være mange grunde til, at du overvejer at gå i psykoterapi. En pludselig og voldsom begivenhed kan udløse behovet for at tale med en psykolog, der tilbyder terapi i Aarhus. Der kan også være ting, som bygger sig op over tid og er for vanskelige at håndtere på egen hånd. Nedenfor kan du se nogle af de udfordringer, vi hjælper både unge og voksne med her i Psykolog Center Aarhus.

 

Terapi Aarhus


Forudsætningen for at få hjælp, som gør en forskel for dig, er, at du går i psykoterapi hos en psykolog, som du føler dig tryg ved. En psykolog, som hjælper dig med at komme i kontakt med dine tanker, følelser og værdier. Din psykolog stiller sig lyttende og nærværende til rådighed for dig i terapisamtalen, for at hjælpe dig med at finde veje til trivsel i dit liv.

Her kan terapi hos en psykolog gøre en forskel:


• Symptomer på stress, angst eller depression

• Livskrise ved skilsmisse, tab, sorg o.l.

• Reaktioner ved graviditet og fødsel

• Usikkerhed på identitet og selvværd

• Fastlåste mønstre i forhold til dig selv, dine      nærmeste eller dit arbejde

 

Individuel samtale: 1.050,00 kr. / 60 min.

 

Kontakt vores sekretær, Julia, som hjælper med at finde den rigtige psykolog til dig. Julia kan også hjælpe dig med at afklare eventuelle spørgsmål vedrørende psykoterapi i Psykolog Center Aarhus.


Individuel terapi tilpasset dine behov


Med udgangspunkt i dine problemstillinger og forventninger kan vi tilpasse individuel terapi til netop dig. Din psykolog vil vurdere hvordan dit forløb med individuelterapi skal forløbe, ligesom din psykolog også vurderer fra gang til gang, hvor der er fremskridt, samt hvad der skal arbejdes mere med.

Efter en indledende samtale, vil din psykolog sammen med dig lægge en plan for dit videre forløb.


Hos PsykologCenter Aarhus er du i trygge hænder, og vi har mange års erfaring med individuel terapi og psykoterapi. Uanset årsagen til hvorfor du søger individuel terapi vil vi hjælpe dig godt videre i dit liv.


Gennem nærvær og tillid i vores samtaler ved individuel terapi, vil vi hjælpe dig med at genfinde glæden. Vi tilbyder individuel terapi til alle aldersgrupper, både voksne og unge.